Motivace a spokojenost zaměstnanců ve vybrané společnosti - Talska, Alona; Říhová, Gabriela; Kronberger, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se věnuje tématu pracovní motivace a spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti. Cílem je zvýšení úrovně spokojenosti a motivace zaměstnanců v dané firmě. Práce přináší současný pohled na dané téma, což může posloužit jako cenný základ pro implementaci strategií zlepšení pracovního prostředí. Teoretická část práce se zabývá vymezením základních pojmů a problematiky motivace a pracovní spokojenosti. Praktická část se zabývá vyhodnocením dat získaných pomoci dotazníkového šetření. Na základě výsledků budou navržena konkrétní opatření pro zvýšení spokojenosti a motivace zaměstnanců.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses