Interní komunikace firemního střediska z pohledu zaměstnanců - Houda, Ondřej; Králová, Tereza, 1978-; Gašková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na průzkum zaměstnanecké spokojenosti s interní komunikací firemního střediska. Zkoumá pohledy tří skupin zaměstnanců (zaměstnanci restaurace, vedoucí restaurace, vedoucí ostatních středisek). Průzkum proběhl pomocí dotazníku spokojenosti s interní komunikací a pomocí polostrukturovaných hloubkových rozhovorů. Z výzkumu plyne, že největší problémy se vyskytují u neformální komunikace, zpětné vazby, kvality komunikačních prostředků, schůzek a přílišného množství práce na jednotlivce.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses