Marketingová komunikace SK Slavia Praha - Dalešický, Michal; Horová, Olga; Chudá, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací fotbalového klubu SK Slavia Praha. Cílem práce je na základě provedených výzkumů a analýz odhalit nedostatky v komunikaci klubu se svými fanoušky a ve službách jim poskytovaných a vypracovat doporučení, která povedou ke zlepšení aktuálního stavu. K vytvoření relevantních návrhů na zlepšení byla vytvořena analýza nástrojů marketingového a komunikačního mixu. Pro zajištění nejkvalitnějších informací a aplikovatelnosti doporučení v praxi byl proveden hloubkový rozhovor s marketingovou specialistkou klubu. Dále byl proveden i marketingový výzkum mezi příznivci klubu, jehož výsledky slouží jako podklad pro sestavení doporučení. Hlavním přínosem této práce je tedy zhodnocení současné formy marketingové komunikace a služeb pro fanoušky ze strany klubu a vypracovaná doporučení, jelikož byly odhaleny některé nedostatky. Závěrečné návrhy mohou být pro klub využitelné v praxi, jelikož jsou sestavené s ohledem na jeho marketingovou strategii.
Vedoucí práce: Olga Horová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses