Návrh marketingovej komunikácie hádzanárskeho klubu Tatran Prešov - Tomášová, Alexandra; Tahal, Radek, 1970-; Karlíček, Miroslav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cieľom diplomovej práce je navrhnúť efektívnu marketingovú komunikáciu pre hádzanársky klub Tatran Prešov s cieľom zlepšiť jeho vnímanie verejnosťou a zvýšiť jeho atraktivitu pre rôzne cieľové skupiny. Práca sa zameriava na analýzu aktuálne využívaných nástrojov marketingovej komunikácie, identifikáciu ich silných a slabých stránok a možnosti ich rozšírenia o moderné digitálne nástroje. V rámci výskumu boli realizované hĺbkové rozhovory s vedením klubu, hráčmi a fanúšikmi, pričom získané dáta boli spracované a analyzované pomocou softvéru MAXQDA. Na základe výsledkov kvalitatívneho výskumu sú navrhnuté konkrétne opatrenia na zlepšenie komunikačných stratégií. Záver práce prináša konkrétne odporúčania, ktoré môžu slúžiť ako základ pre ďalší rozvoj marketingovej komunikácie klubu.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses