Employee engagement - Jiřičková, Leona; Stříteský, Marek; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku employee engagementu, přičemž hlavním cílem je navrhnout opatření pro zvýšení míry engagementu ve zkoumané organizaci. V teoretické části jsou definovány klíčové pojmy a podrobně rozebrány modely engagementu spolu s faktory, které na něj mají vliv. Praktická část vychází z analýzy získaných dat, která zahrnují hloubkový rozhovor s HR manažerkou, interní metodiky, kvantitativní dotazník mezi zaměstnanci a veřejně dostupné informace. Na základě těchto informací je cílem práce zhodnotit aktuální situaci ve společnosti a navrhnout konkrétní opatření pro posílení míry engagementu a zlepšení pracovního prostředí.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses