Návrh marketingové strategie klubu s tématikou hudebního žánru phonk - Khalaila, Adam (2024)
Abstrakt Tato bakalářská práce se bude zabývat návrhem marketingové strategie pro noční klub s tematikou hudebního žánru phonk. Teoretická část se bude zabývat objasněním pojmů z oblasti marketingu, které budou následně aplikovány do praxe v empirické části bakalářské práce. V empirické části budou pojmy z teoretické části užívány v analýzách, které budou pro tuto bakalářskou práci klíčové. Bude se pracovat se SWOT analýzou, PESTLE analýzou a marketingovým mixem. Dále bude zpracováno a následně zanalyzováno kvantitativní šetření v podobě dotazníku.