Návrh marketingové strategie klubu s tématikou hudebního žánru phonk - Khalaila, Adam; Mareš, Jan, 1986-; Válek, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Abstrakt Tato bakalářská práce se bude zabývat návrhem marketingové strategie pro noční klub s tematikou hudebního žánru phonk. Teoretická část se bude zabývat objasněním pojmů z oblasti marketingu, které budou následně aplikovány do praxe v empirické části bakalářské práce. V empirické části budou pojmy z teoretické části užívány v analýzách, které budou pro tuto bakalářskou práci klíčové. Bude se pracovat se SWOT analýzou, PESTLE analýzou a marketingovým mixem. Dále bude zpracováno a následně zanalyzováno kvantitativní šetření v podobě dotazníku.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses