In-store komunikácia značiek v kategórií kávovarov, vysávačov a spotrebičov na prípravu jedla a jej vplyv na rozhodovanie spotrebiteľov v mieste predaja - Tomkó, Mário; Koudelka, Jan; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práca analyzuje vplyv in-store komunikácie na nákupné rozhodovanie spotrebiteľov v kategóriách kávovarov, vysávačov a spotrebičov na prípravu jedla. Cieľom je identifikovať, ktoré prvky in-store komunikácie (vystavenie produktov, POS materiály, predvádzanie výrobkov, interakcia s predavačmi) najviac ovplyvňujú spotrebiteľské správanie. Práca kombinuje teoretické poznatky s praktickým výskumom, realizovaným prostredníctvom hĺbkových rozhovorov. Výsledky ukázali, že in-store komunikácia má významný vplyv na rozhodovanie, pričom jednotlivé produktové kategórie reagujú na rôzne prvky odlišne. Zistenia ponúkajú odporúčania na optimalizáciu komunikačných stratégií v retailovom prostredí spotrebnej elektroniky.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses