Marketingová strategie vybrané společnosti - Litviakov, Andrei (2024)
Cílem bakalářské práce je navrhnout marketingové strategie pro společnost EJAJ Promotion s.r.o., která má za cíl dosáhnout ročního obratu 10 milionů CZK během tří let. EJAJ Promotion se specializuje na vzdělávání v oblasti umělé inteligence a moderních technologií. V rámci práce byly využity hloubkové rozhovory, anketa, analýza dat a aplikace teoretických konceptů na B2B trh. Na základě výsledků byly formulovány návrhy a doporučení k marketingové strategii, zaměřené na rozšíření produktového portfolia, zavedení nových distribučních kanálů a posílení propagace. Navržená strategie by měla společnosti umožnit zvýšit konkurenceschopnost rozšířit současnou klientelu a zajistit dlouhodobý růst firmy.