Současné trendy v konzumaci hudby - Slezáková, Barbora; Šubrt, Daniel; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá současnými trendy v konzumaci hudby. Práce bude zkoumat zejména spotřební návyky a preference dvou generací. V teoretické části se zaměří na digitalizaci hudby, návyky generace Z vyrůstající v digitálním prostředí, vliv aplikace TikTok na objevování hudby, změny způsobené pandemií Covid-19 a dopady rozvoje umělé inteligence na hudební průmysl. Praktická část bude založena na výzkumu, který prostřednictvím dotazníků porovná spotřební návyky a preference generace Z a generace Y. Cílem práce je analyzovat, jak technologické změny přetvářejí způsob, jakým různé generace hudbu konzumují.
Vedoucí práce: Daniel Šubrt
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses