Logistika obslužnosti území Zdravotnickou záchrannou službou hl. m. Prahy - Jandová, Tereza; Mervart, Michal, 1977-; Šedivka, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá logistickou obslužností území Zdravotnickou záchrannou službou hl. m. Prahy. Cílem práce je analyzovat současný stav logistických procesů zajišťujících dostupnost přednemocniční neodkladné péče v rámci metropole a navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení efektivity a kvality poskytovaných služeb. Práce se zaměřuje na klíčové faktory, jako je rozmístění výjezdových základen nebo časové parametry zásahů. Praktická část je založena na kombinaci analýz primárních dat poskytnutých Zdravotnickou záchrannou službou hl. m. Prahy a sekundárních dat, zahrnujících odborné publikace a výroční zprávy. Hlavním přínosem práce je vytvoření komplexního pohledu na fungování Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy z logistického hlediska a v návrhu konkrétních opatření zaměřených na zlepšení dostupnosti a kvality přednemocniční péče v hlavním městě.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses