Míra projektifikace vybraných oblastí kultury v České republice - Poláková, Tereza; Hájek, Jiří; Krupa, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá mírou projektifikace vybraných oblastí kultury v České republice. Cílem práce je odhadnout míru projektifikace ve vybraných oblastech kultury v České republice a porovnat poměr využití projektového řízení v rámci vybraných kategorií kulturní dědictví a scénické umění. Dalším z cílů práce je identifikace charakteristik projektů v kulturním odvětví dle průměrného počtu zaměstnanců a průměrné doby trvání projektu a zároveň zjišťování v jaké míře se ve sledovaných kulturních oblastech realizují jednotlivé typy projektů. Sběr dat probíhal dotazováním v kulturních organizacích ve vybraných oblastech kultury z celé České republiky pomoci online dotazníku a telefonickým dotazováním
Vedoucí práce: Jiří Hájek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses