Analýza efektivity Trainee programu ve vybrané společnosti - Šamšová, Andrea (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu efektivity Trainee programu ve vybrané společnosti. Cílem je zhodnotit přínosy programu, identifikovat klíčové faktory úspěchu a výzvy a navrhnout doporučení pro jeho zlepšení. Výzkum kombinuje kvantitativní metody, jako je dotazníkové šetření, a kvalitativní výzkum v podobě rozhovorů s účastníky a mentory. Výsledky ukazují, že program přispívá k rozvoji talentů a zlepšení produktivity, ale zároveň vyžaduje lepší strukturu, školení mentorů a pravidelnou zpětnou vazbu. Na základě těchto zjištění byla navržena konkrétní opatření pro optimalizaci programu.