Návrh marketingové komunikace společnosti Pekárna Praktika s.r.o - Horká, Danuše; Procházková, Markéta; Harcubová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem bakalářské práce je navrhnout zlepšení marketingové komunikace podniku Pekárna Praktika a zvýšit povědomí o jeho značce mezi širší veřejností a na trhu. V praktické části budou provedeny dva hloubkové rozhovory se stálými zákazníky, jeden rozhovor s majitelem podniku, online anketa, komunikační mix a bude vytvořena SWOT analýza. Na základě těchto zjištění budou navržena doporučení a opatření pro efektivnější marketingovou komunikaci a zvýšení viditelnosti značky, která by mohla přispět k jejímu dalšímu rozvoji.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses