Systém vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti XYZ - Vlková, Aneta; Palíšková, Marcela, 1961-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zabývá systémem vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti XYZ. Jejím hlavním cílem je posoudit současný systém vzdělávání ve společnosti XYZ a formulovat doporučení k jeho zlepšení. Dílčím cílem je shrnutí teoretických východisek, která s touto problematikou úzce souvisejí. Dalším dílčím cílem je zjištění spokojenosti zaměstnanců s tímto systémem. Posledním dílčím cílem je zhodnocení současného systému vzdělávání pomocí identifikace silných a slabých stránek tohoto systému. Práce je rozdělená do dvou částí, a to do teoretické a praktické. Teoretická část, vycházející z rešerše odborné literatury, představuje základní rámec vzdělávání a rozvoje zaměstnanců a vysvětluje koncept systematického vzdělávání. Praktická část zahrnuje představení společnosti XYZ, analýzu jejího vzdělávacího systému na základě kvalitativního šetření a jeho následné hodnocení prostřednictvím kvantitativního šetření. Cílem tohoto šetření je zmapovat názory od respondentů, tedy zaměstnanců firmy XYZ, na současný systém vzdělávání, kterého se aktivně účastní. Na základě těchto zjištění je formulováno doporučení pro jeho zlepšení.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses