Motivace k osobnímu rozvoji - Bílý, Daniel (2024)
Tato diplomová práce se zabývá tématem osobního rozvoje. Cílem diplomové práce je analyzovat míru informovanosti a motivovanosti budoucích manažerů – studentů Fakulty podnikohospodářské – v oblasti osobního rozvoje. V teoretické části práce bude provedena rešerše literatury na téma osobního rozvoje, vzdělávání a motivace k rozvoji. Praktická část formou kvantitativního dotazníkového šetření zmapuje zájem a přístup studentů k osobnímu rozvoji. Na základě získaných dat budou navržena opatření k podpoře motivace studentů k osobnímu rozvoji.