Motivace k osobnímu rozvoji - Bílý, Daniel; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se zabývá tématem osobního rozvoje. Cílem diplomové práce je analyzovat míru informovanosti a motivovanosti budoucích manažerů – studentů Fakulty podnikohospodářské – v oblasti osobního rozvoje. V teoretické části práce bude provedena rešerše literatury na téma osobního rozvoje, vzdělávání a motivace k rozvoji. Praktická část formou kvantitativního dotazníkového šetření zmapuje zájem a přístup studentů k osobnímu rozvoji. Na základě získaných dat budou navržena opatření k podpoře motivace studentů k osobnímu rozvoji.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses