Business plán pro firmu organizující volnočasové aktivity - Tsay, Alexandra (2024)
Tato bakalářská práce má za cíl vytvořit podnikatelský plán pro firmu organizující volnočasové aktivity. V teoretické části je popsán přínos, účel a struktura jednotlivých částí a náležitostí podnikatelského plánu. V praktické části je sestaven konkrétní podnikatelský plán pro danou firmu včetně analýz trhu, zákazníků, konkurence, dodavatelů a rizik a marketingového a finančního plánu. Závěrem je posouzena proveditelnost a udržitelnost podnikatelského záměru.