Business plán pro firmu organizující volnočasové aktivity - Tsay, Alexandra; Müllerová, Jana; Šlapáková Losová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce má za cíl vytvořit podnikatelský plán pro firmu organizující volnočasové aktivity. V teoretické části je popsán přínos, účel a struktura jednotlivých částí a náležitostí podnikatelského plánu. V praktické části je sestaven konkrétní podnikatelský plán pro danou firmu včetně analýz trhu, zákazníků, konkurence, dodavatelů a rizik a marketingového a finančního plánu. Závěrem je posouzena proveditelnost a udržitelnost podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses