Optimalizace zákaznické cesty v online prostředí společnosti R-speed s.r.o. - Rohan, Ivo (2024)
Tato práce se zaměřuje na zlepšení online marketingové strategie společnosti R-speed s.r.o., specializující se na servis vozů značky Volvo. V reakci na rychle se měnící technologické trendy a preference zákazníků byla analyzována stávající marketingová komunikace společnosti a identifikovány klíčové oblasti ke zlepšení. Hlavním cílem bylo navrhnout efektivní využití modelu See-think-do-care, který reflektuje fáze zákaznické cesty. Teoretická část poskytuje základ v oblasti marketingového řízení a komunikačního mixu, včetně aplikace principů z automobilového průmyslu. Praktická část zahrnuje analýzu stávající komunikace a kvantitativní výzkum zaměřený na faktory, které ovlivňují rozhodování zákazníků při výběru autoservisu. Práce přináší konkrétní doporučení, která pomohou zlepšit online komunikaci, zvýšit spokojenost zákazníků a posílit loajalitu. Implementace navržených strategií umožní společnosti efektivněji využívat digitální kanály, reagovat na zpětnou vazbu zákazníků a posílit její konkurenceschopnost na trhu