Podnikatelský plán pro firmu BIY - Bake It Yourself - Cao, Thanh Nga; Dvořáček, Jiří, 1947-; Mareš, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská se zaměřuje na vypracování podnikatelského plánu pro novou firmu BIY – Bake it Yourself. BIY se zaměřuje na vytvoření konceptu, který by lidem umožnil vychutnat si zážitek z pečení v příjemném a plně vybaveném prostředí. Hlavní činností této firmy bude poskytování kuchyňského náčiní, receptu, ingredience a prostoru, kde si zákazníci mohou sami připravit jedinečné pekařské produkty. Hlavním cílem této práce je vytvořit ucelený podnikatelský plán, který zahrnuje představení podnikatelského záměru, analýzu konkurence, cílové skupiny, marketingovou strategii, finanční plán, a posoudit potenciál tohoto plánu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses