Optimalizace logistických procesů ve společnosti CZECH ETIMEX s.r.o. - Zeman, Lukáš; Mervart, Michal, 1977-; Hrazdila, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá společností CZECH ETIMEX s.r.o., která se specializuje na výrobu plastových dílů. Cílem práce je navrhnout zlepšení logistických procesů ve společnosti CZECH ETIMEX s.r.o. se zaměřením na popis současného stavu výroby a skladování a identifikaci případných nedostatků. Práce využívá metody ABC analýzy, XYZ analýzy, matice ABC/XYZ a osobních rozhovorů. Práce je rozdělena do dvou částí – teoretické a praktické. První část tvoří teoretický základ pro praktickou část. Druhá část se zaměřuje na společnost CZECH ETIMEX s.r.o. Nejprve krátké představení společnosti, následuje popis logistických procesů a analýza zásob. V závěru práce jsou společnosti předložena doporučení a návrhy na zlepšení, které mohou být přínosné a přispět k optimalizaci logistických procesů ve společnosti CZECH ETIMEX s.r.o.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses