Možnosti prezentace designerů v oboru šperk v České republice - Radová, Barbora; Zelený, Martin; Petrová, Pavla, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu možností prezentace českých designérů šperků a jejich vliv na ekonomický úspěch, sociální postavení a kariérní rozvoj. Prostřednictvím kvalitativního výzkumu, založeného na rozhovorech s předními šperkařkami, mapuje aktuální situaci na trhu, identifikuje hlavní příležitosti a hrozby a zkoumá preferované strategie propagace. Práce rovněž hodnotí dopad online a off-line marketingových aktivit na různé oblasti profesního života designérů. Na základě získaných dat přináší shrnutí, jak efektivněji využít příležitostí a reagovat na výzvy, které tento obor přináší.
Vedoucí práce: Martin Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses