Návrh marketingové strategie pro podnikatelský projekt TrainArea - Pham, Anh Tu; Mareš, Jan, 1986-; Válek, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Hlavním cílem této diplomové práce bude zpracování konkrétního návrhu marketingové strategie pro zatím neexistující podnikatelský projekt/start-up TrainArea, který bude vycházet nejen z relevantní teoretických poznatků, ale také z poznatků získaných z praxe. V teoretické části budou za pomocí odborné literatury přiblíženy dosavadní poznatky a dílčí části marketingové strategie. Jedná se zejména o metody a nástroje pro efektivní marketingovou strategii. Metodologická část představí použité metody sběru dat a jejich následné zpracování. V části praktické bude představen projekt TrainArea, na který budou následně aplikovány odborné poznatky z teoretické části. Výstupem práce je souhrn informací, které lze využít ke zpracování komplexní marketingové strategie, jejíž nedílnou součástí bude marketingový výzkum, segmentace, targeting a positioning, marketingový mix a online marketing.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses