Rozvoj personálnej agentúry Študentský servis s.r.o. pomocou metódy Design Thinking - Michalíková, Alžbeta Anna (2024)
Táto diplomová práca sa zaoberá zlepšovaním služieb personálnej agentúry Študentský servis s.r.o. prostredníctvom aplikácie metodiky Design Thinking. Teoretická časť definuje inovácie, objasňuje princípy metodiky Design Thinking a popisuje trh personálnych agentúr vrátane trendov ovplyvňujúcich ich činnosť. Praktická časť sa zameriava na implementáciu metodológie Design Thinking v prostredí agentúry, pričom detailne skúma celý náborový proces. Na základe výstupov z rozhovorov, dotazníkového prieskumu a realizácie workshopu boli identifikované hlavné problémové oblasti. Navrhnuté inovatívne riešenia sa testovali a vyhodnotili z hľadiska ich prínosu a efektivity.