Rozvoj personálnej agentúry Študentský servis s.r.o. pomocou metódy Design Thinking - Michalíková, Alžbeta Anna; Andera, Michal, 1984-; Vošková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Táto diplomová práca sa zaoberá zlepšovaním služieb personálnej agentúry Študentský servis s.r.o. prostredníctvom aplikácie metodiky Design Thinking. Teoretická časť definuje inovácie, objasňuje princípy metodiky Design Thinking a popisuje trh personálnych agentúr vrátane trendov ovplyvňujúcich ich činnosť. Praktická časť sa zameriava na implementáciu metodológie Design Thinking v prostredí agentúry, pričom detailne skúma celý náborový proces. Na základe výstupov z rozhovorov, dotazníkového prieskumu a realizácie workshopu boli identifikované hlavné problémové oblasti. Navrhnuté inovatívne riešenia sa testovali a vyhodnotili z hľadiska ich prínosu a efektivity.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses