Optimalizace online marketingu rodinné firmy - Burda, Jan; Pour, Jan; Matějka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato práce se zabývá optimalizací online marketingových aktivit rodinné firmy působící na českém trhu s koženou galanterií a cestovním zbožím. V kontextu omezených zdrojů a štíhlého provozu zkoumá různé přístupy ke zvýšení efektivity a návratnosti investic v digitálním marketingu. Primárním cílem je zlepšení alokace marketingových rozpočtů a maximalizace výkonnosti kampaní prostřednictvím zavedení pokročilých technologických řešení, včetně A/B testování a datové analytiky. Výzkum zahrnuje pilotní testování vybraných přístupů za účelem posouzení jejich praktického přínosu a strategické hodnoty pro firmu, čímž poskytuje základ pro informované rozhodování o budoucím směřování marketingové činnosti. Tento projekt přináší nejen praktický rámec pro optimalizaci marketingu v podmínkách omezených zdrojů, ale také poznatky aplikovatelné pro strategický růst malých a středních podniků v konkurenčních digitálních trzích.
Vedoucí práce: Jan Pour
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet