AI Právní poradce - Žák, Jakub (2025)
Implementace AI právního poradce specializujícího se na české právo. Aplikace zpracovává open data několika zdrojů soudních rozhodnutí do své znalostní databáze. Uživatelské dotazy jsou pak zodpovídány primárně se zohledněním informací z této znalostní databáze.