AI Právní poradce - Žák, Jakub; Umlauf, Miroslav; Kotuč, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Implementace AI právního poradce specializujícího se na české právo. Aplikace zpracovává open data několika zdrojů soudních rozhodnutí do své znalostní databáze. Uživatelské dotazy jsou pak zodpovídány primárně se zohledněním informací z této znalostní databáze.
Vedoucí práce: Miroslav Umlauf
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet