Návrh a zpracování datově-analytického řešení pro jazykové kurzy - Krejbich, David (2024)
Tématem závěrečné MBA práce je zpracování dat o jazykových kurzech pro interní potřeby v platformě Power BI. Pro pokročilé analýzy je využit jazyk Python a prostředí Jupyter. Cíle práce jsou analýza současného stavu, návrh konceptu a vytvoření cílového řešení pro koncové uživatele. Součástí práce je i návrh optimalizace a možných budoucích kroků. Benefitem je kromě samotných reportů v Power BI i ověření technické proveditelnosti zpracování dostupných dat v dané podobě, protože řešení bude sloužit jako podklad pro tvorbu nových pravidel a procesů pro jazykové kurzy v rámci oddělení.