Návrh a zpracování datově-analytického řešení pro jazykové kurzy - Krejbich, David; Karkošková, Soňa; Matějka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tématem závěrečné MBA práce je zpracování dat o jazykových kurzech pro interní potřeby v platformě Power BI. Pro pokročilé analýzy je využit jazyk Python a prostředí Jupyter. Cíle práce jsou analýza současného stavu, návrh konceptu a vytvoření cílového řešení pro koncové uživatele. Součástí práce je i návrh optimalizace a možných budoucích kroků. Benefitem je kromě samotných reportů v Power BI i ověření technické proveditelnosti zpracování dostupných dat v dané podobě, protože řešení bude sloužit jako podklad pro tvorbu nových pravidel a procesů pro jazykové kurzy v rámci oddělení.
Vedoucí práce: Soňa Karkošková
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet