Zářit a nevyhořet Syndrom vyhoření a 11 silných příběhů úspěšných lidí - Moravcová, Iva (Grada, 2024)
Cítíte se neustále unavení, vystresovaní? Nemůžete spát? Nemáte chuť k jídlu? Jste stále podráždění? Možná se o vás pokouší syndrom vyhoření. Jak mu předcházet a jak se s ním vypořádat poradí známá česká psycholožka Iva Moravcová.