Business plán startupové společnosti - Šestáková, Adéla (2025)
Tato práce vznikla za účelem vytvoření konceptu společnosti, která bude schopna dlouhodobě generovat zisk prostřednictvím online prodeje potravin, respektive kurýrních služeb, v České republice. V práci jsou využity veřejně dostupné informace a odborné názory expertů z praxe. Práce obsahuje podrobné sestavení finančního plánu ve 3 možných variantách, které jsou následně vyhodnoceny a pro soukromé vlastníky bez možnosti diverzifikace oceněny pomocí metody DCF entity. V závěru práce je věnována kapitola potenciálnímu rozvoji po dosažení dlouhodobých zisků.