Business plán startupové společnosti - Šestáková, Adéla; Pláničková, Markéta; Šmídová, Radana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato práce vznikla za účelem vytvoření konceptu společnosti, která bude schopna dlouhodobě generovat zisk prostřednictvím online prodeje potravin, respektive kurýrních služeb, v České republice. V práci jsou využity veřejně dostupné informace a odborné názory expertů z praxe. Práce obsahuje podrobné sestavení finančního plánu ve 3 možných variantách, které jsou následně vyhodnoceny a pro soukromé vlastníky bez možnosti diverzifikace oceněny pomocí metody DCF entity. V závěru práce je věnována kapitola potenciálnímu rozvoji po dosažení dlouhodobých zisků.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses