Rozpočet obce a jeho komparace - Jarý, Teodor; Louda, Tomáš, 1955-; Lechner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2025)
Cílem bakalářské práce bylo nejdříve čtenáře seznámit s teoretickým základem obce a jejích charakteristik, dále přiblížit charakteristiky obecního rozpočtu a témat s ním souvisejících. V praktické části bylo cílem nastínit hospodaření dvou obcí v rámci jejich rozpočtů, které je následně v poslední části práce komparováno v rámci základních ukazatelů - příjmy, výdaje, financování a saldo. Sledovaným obdobím bylo rozmezí let 2019 až 2023.
Vedoucí práce: Tomáš Louda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses