Finanční analýza amanita design s.r.o. - Borisova, Kristina; Mašek, Jakub; Svačina, Pavel, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na provedení komplexní finanční analýzy společnosti Amanita Design s.r.o. se zvláštním důrazem na strukturu a vývoj rozvahy a výkazu zisku a ztráty společnosti za období 2019 až 2023. Další analýza zahrnuje výpočet klíčových finančních ukazatelů, jako jsou ziskovost, likvidita a zadluženost, které jsou následně porovnány se srovnatelnými společnostmi působícími v českém herním průmyslu. Práce je zakončena aplikací bankrotního modelu. Analýza je založena na veřejně dostupných datech.
Vedoucí práce: Jakub Mašek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses