Pojištění pracovních úrazů na Slovensku - Tarana, Matej; Ducháčková, Eva, 1958-; Volf, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu pojištění pracovních úrazů na Slovensku, s cílem zhodnotit aktuální stav a navrhnout potenciální vylepšení. Pro dosažení tohoto cíle jsou představeny a porovnány systémy odškodňování pracovních úrazů v České republice a Rakousku. Navzdory geografické blízkosti a částečně i společnému historickému vývoji jsou tyto systémy nastaveny různě. Práce popisuje a srovnává jednotlivé systémy, identifikuje jejich podobnosti a rozdíly s cílem poskytnout doporučení pro zlepšení systému pojištění pracovních úrazů na Slovensku.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses