Využití ICT v manažerském účetnictví, reportingu a rozpočetnictví - Páv, Ondřej; Šoljaková, Libuše; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato diplomová práce se zabývá aplikací business intelligence řešení v prostředí centra sdílených služeb. Spojuje několik různých zdrojů dat v podniku do uceleného datového modelu. Součástí tohoto řešení je i alokace nákladů na předmět kalkulace pomocí člověkohodin a následná prezentace informací v dynamickém dashboardu vytvořeném v nástroji PowerBI v podobě manažerské výsledovky na úrovni zákazník – produkt a grafických vizuálů, obsahujících klíčové informace pro management.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses