Systém plánů a rozpočtů v konkrétním podniku v sektoru automotive - Štětina, Martin (2025)
Diplomová práce se zabývá sestavením plánů a rozpočtů v konkrétním podniku, který podniká v odvětví automotive. Cílem práce je zejména analýza současného způsobu přípravy rozpočtů a náměty k jeho zlepšení. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Teoretická část se soustředí na definici relevantních pojmů pro práci a problematiku rozpočtového procesu včetně specifik automotive sektoru. V praktické části bude analyzován současný způsob přípravy rozpočtů a představena možná zlepšení.