Systém plánů a rozpočtů v konkrétním podniku v sektoru automotive - Štětina, Martin; Matyáš, Ondřej, 1979-; Knorová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Diplomová práce se zabývá sestavením plánů a rozpočtů v konkrétním podniku, který podniká v odvětví automotive. Cílem práce je zejména analýza současného způsobu přípravy rozpočtů a náměty k jeho zlepšení. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Teoretická část se soustředí na definici relevantních pojmů pro práci a problematiku rozpočtového procesu včetně specifik automotive sektoru. V praktické části bude analyzován současný způsob přípravy rozpočtů a představena možná zlepšení.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses