Finanční analýza společnosti Swarovski Bohemia spol. s r.o. - Phamová, Huong Trang (2025)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti Swarovski Bohemia s.r.o. pomocí finanční analýzy v letech 2019-2022 a porovnat dosažené výsledky s vybranými konkurenty v oboru. Finanční analýza zahrnuje použití metod, jako je horizontální a vertikální analýza, analýza poměrových ukazatelů a analýza peněžních toků. Druhá část práce se zaměřuje na sestavení finančního plánu, který zahrnuje prognózu výkazu zisku a ztráty společnosti.