Finanční analýza společnosti Swarovski Bohemia spol. s r.o. - Phamová, Huong Trang; Šmídová, Radana, 1977-; Nguyen, Truong Anh; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti Swarovski Bohemia s.r.o. pomocí finanční analýzy v letech 2019-2022 a porovnat dosažené výsledky s vybranými konkurenty v oboru. Finanční analýza zahrnuje použití metod, jako je horizontální a vertikální analýza, analýza poměrových ukazatelů a analýza peněžních toků. Druhá část práce se zaměřuje na sestavení finančního plánu, který zahrnuje prognózu výkazu zisku a ztráty společnosti.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses