Finanční analýza společnosti Toyota Motor Manufacturing Czech Republic, s.r.o. - Reshetniak, Krystyna; Strobach, Jiří; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce si klade za cíl posoudit finanční zdraví společnosti Toyota Motor Manufacturing Czech Republic, s.r.o. v letech 2019–2023 prostřednictvím nástrojů finanční analýzy. V rámci práce budou analyzovány výsledky horizontální a vertikální analýzy, poměrové ukazatele a peněžní toky. Závěrečná část práce bude zaměřena na aplikaci bonitních modelů na společnost. Výsledky finanční analýzy budou porovnány s konkurenčními firmami, které působí ve stejném odvětví a sdílí podobný tržní segment i předmět činnosti.
Vedoucí práce: Jiří Strobach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses