Daňové zákony 2025 úplná znění platná k 1. 1. 2025 - Marková, Hana (Grada, 2025)
Nejprodávanější daňová publikace v ČR! Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů s účinností k 1. 1. 2025, včetně všech čísel novel publikovaných ve Sbírce zákonů.
Keywords: Daně