Sestavení manažerských výsledovek pro střediska společnosti - Šlamborová, Tereza; Hetfleiš, Vladislav; Knorová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na sestavení manažerských výsledovek pro jednotlivá střediska vybrané společnosti. Práce je strukturována do teoretické a praktické části. V teoretické části je rozebrána problematika členění nákladů a výnosů. V práci jsou představeny různé metody měření zisku a druhy manažerských výsledovek. Praktická část je zaměřena na představení analyzované společnosti a na stávající podobu manažerských výsledovek. Dále jsou popsány a rozděleny nákladové a výnosové položky společnosti. Závěrem je navržen nový model manažerských výsledovek.
Vedoucí práce: Vladislav Hetfleiš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses