Skryté investiční poklady - Gladiš, Daniel (Grada, 2025)
Kniha nabízí hluboký vhled do principů hodnotového investování v současném prostředí, kde dominují pasivní strategie. Tento unikátní pohled je neocenitelným průvodcem pro všechny, kdo se chtějí zdokonalit ve světě investic.
Keywords: Finanční trhy a instituce