Makroekonomická analýza – od teorie k aplikaci - Vejmělek, Jan; Václav Žďárek (Grada, 2025)
Tato jedinečná publikace se zaměřuje na analýzu klíčových oblastí národního hospodářství, včetně výroby, rozdělování, spotřeby, ekonomického růstu, veřejných financí a hospodářských politik, zejména měnové a fiskální. Kniha je určena studentům VŠ, odborníkům z oblasti ekonomického výzkumu, analytikům i manažerům na všech úrovních firemní praxe.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance; Ekonomie