7 klíčů k většímu sebevědomí Změňte svůj život pomocí pozitivní psychologie - Jachtchenko, Wladislaw (Grada, 2025)
Naučte se za pomoci pozitivní psychologie překonat své obavy, posílit sebevědomí a získat větší vnitřní klid.
Keywords: Sebepoznání; Uvědomělý život; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení