Standardní situace v managementu a jak je hrát Praktická příručka pro řešení problémů s lidmi - Bednář, Vojtěch (Grada, 2025)
Kniha nabízí praktický návod, jak zvládat nejnáročnější personální situace, se kterými se denně setkávají manažeři, vedoucí pracovníci i majitelé firem. Na základě reálných zkušeností z českého prostředí se čtenáři naučí osvědčené postupy pro řešení konfliktů, efektivní komunikaci složitých rozhodnutí či zacházení s problémovými zaměstnanci.