Podvojné účetnictví 2025 - Skálová, Jana; Anna Suková (Grada, 2025)
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat, je zde tato kniha! Zaměřuje se na nejčastější účetní operace, které nastávají v praxi podnikatele.
Keywords: Účetnictví